Merevedési zavar elleni technikák

2015.11.04 21:59

Merevedési zavarok elleni technikák!

 

A tartósan fennálló merevedési problémák okainak feltárásában szakember segíthet, azonban ha nem tartós a probléma, csak időszakosan lép fel (munkahelyi stressz, szoros határidők), akkor vannak olyan technikák, amik segíthetnek a vágy fenntartásában.

 

A keleti kultúrák régóta írnak a magmegtartásról, azaz az ejakuláció visszatartásáról, számos olyan masszázstechnika van, ami segíthet a merevedési gondok okozta szorongás csökkentésében – azaz abban a feszítő érzésben szex közben, hogy vajon mikor konyul le, és meddig marad még merev.

A szexológusok általában azt tanácsolják, hogy a behatolást mellőzni kell egy ideig (napokra, hetekre), amíg a farok izgatását egy kicsit újrahangolják.

Ez az újrahangolás a maszturbálással érhető el, a kezdetekben partner nélkül, majd partnerrel.

A technika lényege, hogy mielőtt a férfi a csúcsra érne, és ennek az előváladék formájában jele is lenne, meg kell állni, és hagyni kell, hogy a farok nyugalmi állapotba kerüljön. Ezt többször egymás után szükséges gyakorolni (3-4-szer egymás után, naponta gyakorolva), majd a partnerrel is ugyanígy meg kell tanulni megállni élvezés előtt.

A partnerrel való gyakorlásban a leghasznosabbak a tantrikus vagy tao oktató videók a kézimunkázásról: mindkettő tanítja, milyen pontokon kell megérinteni vagy szorítani a péniszt ahhoz, hogy tovább legyen merev.

L-Arginin a Férfi vitamin!