Reggeli szex jótékony hatása

2015.08.31 22:31

Reggeli kávé, vagy reggeli hancur?

Mi legyen az első? Melyik az a dolog, amellyel igazán pozitívan indulhat a nap és garantált a jókedv?
Annyi minden elhangzik arról, hogyan induljon a nap pozitívan, mit kell reggelizni az egészség és jó hangulat megőrzése céljából.

Ám arról oly kevés, hogy elsősorban az igazi „titkot" a hálószoba rejtegeti.


Miért?

Egy tanulmány szerint a reggeli szex igen nagy befolyással van az egész nap hangulatára. Azok az emberek, akik gyakran, vagy szinte mindig így kezdik a napjukat, sokkal egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak és boldogabb az életvitelűk. Ha igazán beleadtok mindent, akkor az unalmasabb percekben lesz miről fantáziálnotok, és a felszabaduló oxitocin, amely a szerelem érzetéért felelős, megerősíti kapcsolatotokat.

 reggel1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel az immunrendszert is erősíti így sokkal kevesebb annak az esélye, hogy az influenza vagy más fertőző betegségek behálózzanak.

Továbbá javítja a bőr, haj és köröm minőségét.


Inkább a férfiak vágya?

Bár mindkét fél számára központi helyet foglal el a szex, azonban a reggeli összebújást sokkal inkább a férfiak részesítik előnyben, hiszen ilyenkor vannak leginkább a teljesítményük csúcsán. Tesztoszteron szintjük a korai órákban 20%-al nagyobb, mint általában. Ezért egy nő se csodálkozzon azon, ha párja reggel megpróbálja elcsábítani, mivel már nem bír magával. A pasin áll, hogy milyen módszert alkalmaz a siker érdekében. Hatásosabb a gyors letámadás helyett, lassú és érzéki mozdulatokat bevetni, így talán a még félig alvó nő is kedvet kap a játékhoz.


Mi tartja vissza a nőket?

Sok nő érzi úgy, hogy reggel nem nyújt valami szép látványt, kócos hajjal vagy éppen smink nélkül, így többek között, ezért is ódzkodnak a szex gondolatától. Azonban egy pasi számára ezek egyáltalán nem jelentenek problémát, hiszen számukra így is kívánatos a kedvesük.


Reggeli torna!

Mindannyian tudjuk, hogy a reggeli torna milyen fontos, ám mégis, az emberek többsége kihagyja. Gondolj csak bele, ha akarjátok, az ágyban is el lehet végezni trükkös gyakorlatokat, amely ugyanolyan hatást vált ki, hiszen megmozgatja a test minden részét, de ez mellé társul még az orgazmus is, ami által garantált a jókedv.

 

A reggeli szex nemcsak, hogy stressz csökkentő hatással bír, ami különösen a mai világban elengedhetetlen ahhoz, hogy túléljük a napi káoszt, de a spontaneitás is felejthetetlen emléket biztosít. Itt az ideje kicsit korábban felkelni és elmerülni a vágyak tengerében!