Sokoldalú L-arginin

2015.10.19 15:40

Sokoldalú L-Arginin!

Miért is?

Ismerjük meg a hatását a férfi szervezetre!

Az l-arginin egy olyan aminosav, mely számos funkciót tölt be a szervezetben. Az l-arginin a hipofízisben, azaz az agyalapi mirigyben termelődik, mely szükséges az agyalapi mirigy növekedési hormonjának szintéziséhez és elválasztásához. Sajnos az l-arginin termelődése nagyobb fizikai megterheltség vagy lelki eredetű depresszió esetén leáll, ezért szükséges a pótlása.

Az L-arginin  számos jótékony hatással rendelkezik. Kiemelkedő a sportólok körében azok számára akik, a fizikai erőnlétüket és az izomtömegüket szeretnék növelni. Az L-arginin  nemcsak növeli a sovány izomtömeget, hanem hozzájárul a teljesítmény növeléséhez az edzések során, ezáltal növeli az izmok erőkifejtését. Megakadályozza a szövetek lebomlását, segíti az izmok regenerálódását. Segíti a vérben a koleszterin szint csökkentését, növeli a zsírégetést.


 Kiemelkedő tulajdonsága a szexuális vágyfokozásban van, a merevedési zavarok ellen.

Az l-arginin segít fenntartani az erekciót, valamint növelheti a spermiumok számát. Ez úgy történik, hogy az l-arginin az erekben nitrogén monoxid felszabadulást és értágulatot okoz, ami javítja a pénisz működését és ezáltal  segít a szexuális vágy növelésében, merevedési zavarok ellen!

A szexuális vágyfokozó és fizikai erőnlétfokozó L-arginin  két lehengerlő hatásának erejével Ön is vérbeli férfiként büszkélkedhet a konditeremben és az ágyban is!

A kiváló fizikai erőnlétfokozó és szexuális vágyfokozó a merevedési zavarok ellen, még kitűnően hat az immunrendszerre is. Segíti méregteleníteni a májat. Kulcsszerepe van a szív működésében és az érrendszerben a vérnyomás és az egyes életfontosságú szervek vérellátottságának fő szabályozójaként.

Az L-arginin szedése tehát tökéletes megoldás lehet mindazon férfiak számára, akik egészségük megőrzésével szeretnének a maximumon teljesíteni, mint az ágyban és a konditeremben is!